Hout impregneermiddel 5L

Hottub behandeling op kleur
€72,00

5L is genoeg om uw hottub twee keer te behandelen.

Hoe behandelen wij onze houtgestookte hottubs?

Een vraag die wij af en toe krijgen is hoe wij het hout van onze houtgestookte hottubs behandelen. Het antwoord daarop is door middel van dit product;

Dit is een houtimpregneermiddel van de merk Bird Brand. Het product behoudt niet alleen de kleur van uw hottub maar beschermt het hout ook tegen rotten, verschillende soorten schimmels en UV-stralingen. Het is speciaal ontworpen voor hout die buiten staat. Perfect voor uw houtgestookte hottub dus. Bovendien wordt het product ook gebruikt voor hekken, gazebo’s en andere tuinmeubelen gemaakt van hout.

Het product dringt tot diep in het hout door en houdt vocht buiten. Hierdoor blijft de vochtigheid van het hout redelijk stabiel en zullen de planken ook niet buigen of “bewegen”.

 Tijdens de productie wordt een laag van dit impregneermiddel op de houten onderdelen aangebracht. Dat neemt natuurlijk een deel op van de totale productietijd. Maar, wist u dat u dit zelf thuis ook kunt doen?

Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand een onbehandelde hottub bij ons koopt. Het is namelijk een best leuk weekend project om je hottub zelf te impregneren, zeker voor de klusjesman/-vrouw. De oppervlakte schuren voordat u een laagje aanbrengt is niet eens nodig! Bovendien wordt de productietijd van uw gepersonaliseerde houtgestookte hottub ook korter en bespaart u maar liefst €100,- op uw totaalprijs!

Wij streven ernaar om de beste kwaliteit houtgestookte kunststof hottubs aan u te bieden voor de beste prijs. Dit betekent ook dat wij producten gebruiken van een hoge kwaliteit, waardoor u langer tot het uiterste kunt genieten van uw hottub, samen met familie en vrienden.

Beschikbare kleuren: Donkerbruin. Lichtbruin. Goldenbruin. Red chedar. Mahonie tan.

 

Product labels