Referenties

H.R Bemmel

Prima en eerlijke informatie. Vanaf de bestelling tot aan het plaatsen van de hottub, word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Je kunt ten alle tijden om informatie vragen. We vinden Hottub-totaal een echte aanrader. Arunas, bedankt voor alles wat u voor ons gedaan hebt!

Siberische Lariks     hottub deksel

O.C Brecht

Het nieuwe deksel voor ons hottub is netjes op tijd geleverd en geplaatst ! Als we ooit een nieuwe hottub bestellen zal dit bij jullie zijn ! Uitstekende service zeker aan te raden ! 👍🏻👌🏼

 

C.M Soest

Heel tevreden over de hottub en kachel, de kwaliteit-prijs verhouding (echt goedkoper dan elders) en zeker ook over de persoonlijke service daaromheen:

Gebracht, neergezet en alles aangesloten en daarnaast werden alle vragen tussendoor snel en volledig beantwoord.

Dus als je een hottub zoekt, zou ik hem zeker hier kopen.

Siberische Lariks               

J.S Amsterdam

Hij staat en wat zijn wij er blij mee. En de service was top . Alles netjes op zijn plaats gezet en gemonteerd. Bedankt !!!

J.V Roermond

Super service. Niet alleen qua levering, tijdig melden hoe laat het precies geleverd werd (in tegenstelling tot andere leveranciers waarbij je uren kunt zitten wachten) en de hulp bij het monteren. Ook de after service is perfect. Zelfs met vragen over accessoires die niet in het productenpakket van Hottub Totaal zitten, zijn we met raad en daad bij gestaan. Samengevat een uitstekende leverancier.